Meer resultaten voor asiel born katten

asiel born katten
Stichting Zwerfkat In Nood II Homepage.
Zo krijgt ook deze groep dieren een veilige haven. Het asiel is er in eerste plaats voor zwerfkatten. Voor hen waar socialisatie mogelijk is worden opvangmogelijkheden geboden. De opvangcapaciteit is er voor een 45 katten. Meestal gaat het hier om halftamme, maar ook soms om tamme achtergelaten of verloren katten, verkeersslachtoffers, mishandelde of verwaarloosde dieren.
Adopteer een achtergelaten dier gaiakids.be.
De asielen staan gerangschikt per regio en zijn aangeduid op de kaart. Ken je een erkend asiel dat niet opgenomen is in de lijst? Laat het ons dan zeker weten! Antwerpse keten voor dierenbescherming. Dierenasiel Canina vzw. 03 677 12 91. Dierenbescherming Mechelen VZW. 052/25 66 60. Unco Jerry Kempen. De Merodedreef 137B. 0492 04 14 71 honden; 0498 48 92 72 katten.
Naamloos document.
Alle dierenasielen Alles over honden De Nieuwe Hond.
Het is van groot belang dat mensen het juiste dierenasiel vinden. Een verloren gelopen dier, een hond of kat is snel terug bij zijn baasje als deze bij het juiste dierenasiel kunnen aankloppen. Daarom bieden we u een uitgebreide lijst aan van dierenasielen, honden en kattenasielen in Belgiƫ die je snel en eenvoudig kan raadplegen per gemeente en provincie. Gratis, snel en eenvoudig! 0479 18 30 44. 0483 40 20 69. Honden, katten, ponys.
Alle erkende dierenasielen in Limburg.
Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Hond of kat naar het asiel brengen Dier en Natuur: Huisdieren.
Soms zitten honden of katten wel lang in een asiel, maar ze worden er goed verzorgd en krijgen er dagelijks te eten en te drinken. Ze hoeven niet in de kou op straat te leven, en katten maken geen vogels dood als ze in een asiel zitten.
Dierenasiel Dierenambulance Helmond e.o.
Voor overige vragen of het asiel kunt u ons via hetzelfde telefoonnummer bereiken tussen 900: en 1700: uur U kunt ons uiteraard ook een email sturen op info@dierenambulancehelmond.nl. Wij zijn alleen gerechtigd om dieren op te halen binnen ons verzorgingsgebied: gemeenten Helmond, Laarbeek, Asten, Someren en Gemert-Bakel. Hieronder vallen de volgende woonplaatsen.: Aarle-Rixtel, Asten, Bakel, Beek en Donk, Elsendorp, Gemert, Handel, Helmond, Heusden, Lierop, Lieshout, Mariahout, Milheeze, De Mortel, Ommel, De Rips, Someren, Someren-Eind en Someren-Heide.
Nieuws Archieven Dierenartsen Heerenveen.
Het chippen van katten is in Nederland niet verplicht. Toch is het belangrijk om uw kat te laten chippen en registreren. Veel zoekgeraakte en nooit terugbezorgde katten Elk jaar komen veel katten in het asiel terecht, en vaak gaat dat om katten die zwervend zijn aangetroffen.

Contacteer ons