Zoeken naar pedicure sittard

pedicure sittard
Provoet pedicure Sittard Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Provoet pedicure Sittard. Provoet pedicure in Sittard resultaten 1 20 getoond van 151. Monique's' Pedicure aan huis. U zocht: Provoet Pedicure in Sittard. Hulp nodig met het vinden van Provoet Pedicure in Sittard? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822.
Pedicure Sittard De Telefoongids.
Geopend op Zaterdag 5. Toon 41 resultaten. Pedicure in Sittard. Pedicure in Sittard. Beethovenstraat 10, 6137PZ, Sittard. Voetzorg Sittard is het adres voor uw pedicurebehandeling. U wordt ontvangen in een modern uitgeruste praktijkruimte waar uw voeten de juiste behandeling krijgen.
Rian Jansens-Meesters voetverzorging, Pedicure Sittard Wie ben ik?
geeft uw voeten de behandeling die ze nodig hebben. Wat doet een pedicure precies? Tot de werkzaamheden van een pedicure behoren onder andere het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen.
Medisch pedicure Sittard De Telefoongids.
Pedicure in Sittard. Medisch Pedicure in Sittard. Medisch pedicure in Sittard. Medisch Pedicure Laura Lambermon. Anton van Duinkerkenstr 1, 6136TN, Sittard. 046-4264097 Toon nummer. Beoordeel dit bedrijf. Leontine Gelissen Praktijk voor Medische Voetverzorging. Lissabonlaan 10, 6135LE, Sittard. 06-11484972 Toon nummer.
Home Page.
Uw medisch pedicure in Sittard en omstreken. Een professionele praktijk voor al uw voetproblemen. Tevens het adres voor diabetische en reumatische voetverzorging. Dé praktijk voor het laseren van uw schimmelnagels. Erkend door zorgverzekeraars. Intensieve samenwerking met praktijkondersteuners van diverse huisartsenpraktijken en podotherapeuten.
Home Uw Pedicurepraktijk te Sittard, Jolanda Versprille.
Home Uw Pedicurepraktijk 2018-08-03T1208190000.: Bent u op zoek naar een ervaren pedicure in Sittard? Dan bent u bij Uw Pedicure Praktijk te Sittard, Jolanda Versprille, op het juiste adres. Uw Pedicurepraktijk is goed bereikbaar en bevindt zich op de begane grond.
Monique's' pedicure aan huis. Home.
Nog steeds volg ik regelmatig een cursus om u beter van dienst te kunnen zijn, zoals de opleiding voor Medisch Pedicure. Deze heb ik inmiddels afgerond. Als ambulante Pedicure ben ik werkzaam in de regio Sittard, Geleen, Brunssum en Hoensbroek.
Salon Mon Reve in SITTARD Provoet Pedicure.
De medisch pedicure werkt volgens vastgestelde Richtlijnen en weet wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar de behandeld arts. De medisch pedicure werkt op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders. Salon Mon Reve. 6134 VM SITTARD. Deze site is mogelijk gemaakt door Pedicure Website.
Pedicure en voetverzorging Sittard Pedicure.nl.
Kies een gewenste pedicure of voetverzorger uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: Medisch Pedicure, Nagelbeugeltechniek, Nagelreparatie Nagelprothese, Drukvrijtechnieken, Orthesiologie, Schimmeldiagnostiek, Diabetische voet, Reumatische voet, Spastische voet, Oncologische voet, Oudere voet, Verwaarloosde voet, Voetreflexologie, Sportpedicure, Cosmetische voetverzorging, Nailart Gelnagels, Voetmassage, Provoet, Stipezo, KRP, Manicure en Schoonheidssalon. U kunt de zoekresultaten filteren met behulp van de specialisatie filter en u vindt zoekresultaten in iedere wijk noord, oost, zuid, west en het centrum van Sittard en u kunt kiezen voor een pedicure aan huis.

Contacteer ons